Ibrahimović: Očekujem aplauz na Meazzi

Zlatan smatra da zaslužuje poštovanje

Ibrahimović: Očekujem aplauz na Meazzi

Adnan Beganović

Najzanimljiviji susret prvog kola grupne faze Lige prvaka odigrat će se u Milanu između Intera i Barcelone. Osim samog duela dvije velike momčadi, tenzije bi trebali povećati i dvojica fudbalera koji su ovog ljeta promijenili adrese stanovanja.

Samuel Eto'o napustuio je katalonski klub i pridružio se Interu, dok je u suprotnom smjeru krenuo Zlatan Ibrahimović.

Mediji u inostranstvu već su počeli „napumpavati“ atmosferu za ovaj duel, a Ibrahimović je za španjolske medije izjavio:

"Stvarno se ne zamaram reakcijom Interovih navijača. Ukoliko budu pravedni onda će me dočekati aplauzom, ako ne, šta da radim. Inter godinama nije mogao ništa osvojiti, a dok sam bio tamo tri puta smo postali prvaci Italije. Mislim da radi toga zaslužujem poštovanje navijača kluba“.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti