Ibrahimović odmara, mijenja ga  Avdić
Avdić, igrač koji je rođen u Sarajevu, u srijedu nastupa protiv Njemačke?

Za utakmicu Švedska - Njemačka

Ibrahimović odmara, mijenja ga Avdić

Edmir Škorić

Selektor Švedske Erik Hamren kazao je danas kako će u prijateljskoj utakmici sa Njemačkom, koja se igra u srijedu, odmarati svog ponajboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović, koji bi večeras trebao dobiti Zlatnu loptu za najboljeg švedskog igrača, što će mu biti peta uzastopna takva titula, neće igrati protiv Njemačke, a odluka je to selektora švedske reprezentacije.

"Dobio je nekoliko udaraca u utakmici sa interom i Ibrahimović će biti puno bolji nakon odmora. No, to je moja odluka, a ne na zahtjev njegovog kluba (Milana)", rekao je Hamren, dodavši kako bi igrao da je riječ o kvalifikacionoj utakmici.

Prema izvještaju SVT televizije, Ibrahimovića bi trebao zamijeniti mladi napadač Elfsborga Denni Avdić koji je rođen u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije