Ibrahimović oduševljen atmosferom
Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović oduševljen atmosferom

Zlatan Ibrahimović vjeruje kako je atmosfera u redovima njegovog novog kluba Barcelone najbolja koju je on osjetio u svojoj karijeri.

Napadač švedske reprezentacije dodao je i to da smatra kako nije nimalo pogriješio kada je odlučio napustiti Inter i doci na Camp Nou.

“Atmosfera za rad je savršena. Nisam nikad do sada bio u klubu u kojem vlada ovako dobra atmosfera. Igračima se poklanja 200 odsto pažnje”.

“Odlučio sam se za dolazak u Barcelonu zbog prebogate istorije ovog kluba i načina na koji igraju fudbal. Kada vidite kako igra Barca, onda ni jednu drugu ekipu ne možete uporediti sa njima”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.