Ibrahimović: Osjećam se odlično

Ibrahimović: Osjećam se odlično

Jedan od najoptimističnijih igrača Milana uoči utakmice s velikim rivalom Real Madridom svakako je Zlatan Ibrahimović koji kaže kako je spreman i da jedva čeka meč s Realom.

"Radim zaista žestoko, dajem cijelog sebe za tim. Ako tim pobijeđuje, onda pobijeđujem i ja, a to je najvažnije", kaže Zlatan koji ističe kako je spreman za utakmicu te da su vijesti o navodnoj povredi samo špekulacije s ciljem da se unese nemir u redove Milana.

"Kako sam? Osjećam se zaista dobro. Mnoge pozitivne stvari su se desile oko mene nakon dolaska u Milan. Ponovo sam u Italiji, atmosfera u kamu Milana je odlična. Svi s emeđusobno slažemo i sve je na zavidnom nivou", optimista je napadač Rossonera.

Zlatan Ibrahimović dobro poznaje trenera Reala Josea Mourinha koji ga je trenirao u Interu. Napadač Milana o Mourinhu ima samo riječi hvale za njegov rad i rezultate.

"On je jako inteligentna osoba, uvijek dobro pripremljena. Kad sam bio u Interu on je uvijek iz mene izvlačio samo najbolje. Zaista je sjajan stručnjak", kaže Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.