Ibrahimović: Povest ću Beckhama u veliki šoping

Zlatan turistički vodič Becksu

Ibrahimović: Povest ću Beckhama u veliki šoping

A. Haznadarević

Francuski Paris Saint-Germain, od ovog prelaznog roka u svojoj svlačionici će osim velikog Zlatana Ibrahimovića imati još jedno od najpoznatijih imena svijeta fubala - Davida Beckhama.

Becksa su svi u Parizu dočekali sa posebnim poštovanjem, a Zlatan Ibrahimović kao i uvijek drugačiji od ostalih je poručio da vodi bivšeg kapetana Engleske u šoping dobrodošlice.

 

"On je veoma moderan i sigurno će mu se svidjeti Pariz. Također, vjerujem da ću ga i ja inspirisati u tom smislu. Živio sam kao i Beckham u nekim velikim gradovima, ali Pariz je modna prijestolnica svijeta. Povest ću ga u obilazak prodavnica iduće sedmice i pritom mu dati nekoliko ideja", kazao je prvi strijelac PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

Inače, sportska javnost jedva čeka da vidi ovu dvojicu velikana zajedno na terenu, međutim, prema najavi trenera Carla Ancelottija, za ozbiljije minutaže Beckham će se morati izboriti na treninzima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.