Ibrahimović pred teškom odlukom

Zlatan propušta Italiju

Ibrahimović pred teškom odlukom

Adnan Beganović

Napadač Barcelone i sigurno najveća zvijezda reprezentacije Švedske, Zlatan Ibrahimović, razmišlja o povlačenju iz nacionalne vrste.

Ovu informaciju potvrdio je i novi selektor Švedske, Erik Hamren, koji Ibrahimovića nije pozvao za prijateljski susret s Italijom koji je na rasporedu 18. novembra u Ceseni.

„Nije siguran da li prekinuti ili nastaviti nastupati za reprezentaciju. Dok ne odluči, neću ga zvati. Rekao mi je da to nema nikakve veze s promjenom selektora, da o tome razmišlja već neko vrijeme”, rekao je za švedske medije Erik Hamren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.