Ibrahimović: PSG je bolji od Milana

Napadač izjavio

Ibrahimović: PSG je bolji od Milana

Napadač PSG-a, Zlatan Ibrahimović izjavio je kako smatra da njegova trenutna ekipa ima više kvaliteta nego AC Milan iz kog je ovog ljeta stigao u Pariz.

Ibrahimović igra u sjajnoj formi na startu ove sezone te je jedan od najzaslužnijih za dobre partije svoje ekipe, kako u prvenstvu tako i u Ligi prvaka.

 

"Mislim da je Paris Saint-Germain već sada bolji od AC Milana", kazao je Ibrahimović za Eurosport dodavši:

 

"To je također razlog zbog kog sam ovdje. PSG je dobio dosta na kvalitetu  dovođenjem Thiaga Silve, mene i još nekih dobrih igrača. AC Milan je sa druge strane izgubio na kvaliteti. Vjerujem u ambicije PSG-a i smatram da možemo postati jedan od najboljih timova na svijetu. Ali da bi smo to postigli, moramo osvojiti nešto".

PSG se trenutno priprema za gostovanje kod Porta u sklopu grupne faze Lige prvaka.

 

 

 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.