Ibrahimović: PSG može do trofeja u Ligi prvaka

Ibrahimović: PSG može do trofeja u Ligi prvaka

Adnan Beganović

U okviru 2. kola Lige prvaka u grupi C večeras će snage odmjeriti PSG i Benfica, a uoči ovog susreta novinarima se obratio najbolji fudbaler francuske momčadi Zlatan Ibrahimović.

"Mislim da je pogrešno reći da će pobjednik večerašnjeg susreta završiti na prvom mjestu u grupi. Imamo zahtjevan susret sa ekipom s bogatim međunarodnim iskustvom. Svjesni smo da neće biti lako, ali to je Liga prvaka", između ostalog je rekao Ibrahimović.

"Naravno, moj sam je osvojiti Ligu prvaka. Vjerujte, da zajedno sa PSG-om imam dobru priliku to učiniti. Imamo odličnu momčad i fenomenalnog trenera. Nedavno sam produžio ugovor i sretan sam zbog toga. Na svakom treningu dajem sve od sebe kako bi pomogao momčadi da u konačnici ostvari željeni rezultat. PSG sebi postavlja najviše ciljeve i zato ćemo pokušati doći do kraja", dodao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.