Ibrahimović sretan u Barceloni

Ibrahimović sretan u Barceloni

Reprezentativac Švedske Zlatan Ibrahimović tvrdi kako je sretan u redovima Barcelone i da ne pomišlja na odlazak.

Nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine komentarisao je izjave svog agenta Mina Raiole ranije ove sedmice, prema kojima bi Ibrahimović mogao napustiti Nou Camp.

Napadač Barcelone, međutim, tvrdi da želi ostati na Nou Campu.

"Agent govori za sebe, a ja za sebe. Imam još pet godina ugovora sa Barcelonom i želim to odraditi do kraja. Meni je ovdje lijepo. Nakon deset mjeseci provedenih u Barceloni upoznao sam igrače bolje. Ne mislim tu samo na upoznavanje na terenu, već i privatno i to mi mnogo pomaže. Ova je ekipa za mene fanstastična i želim i dalje biti dio toga", rekao je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.