Ibrahimović uputio jaku motivacionu poruku

Ovo će ohrabriti mnoge

Ibrahimović uputio jaku motivacionu poruku

D. Vejo

Zlatan Ibrahimović važi za jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Njegov životni put, nije bio niti malo lagan. Bio je gladan, krao je, ali je i pored svega najviše na svijetu volio da igra fudbal. Nije odustajao i kada je bilo najteže, pa je vjerovatno zbog toga jedan od najboljih na svijetu.

Za njega važi pravilo to, da je neko ko ne zna postići ružan gol. Poučen životnim iskustvom, imao je poruku za sve one koji se dvoume da odustanu od svog sna.

"Svi su mislili da ću završiti u Parizu karijeru, ali nisam. Jer niko me ne poznaje toliko dobro, koliko sam sebe. Čitav svoj život se borim, niko nije vjerovao u mene, pa sam zbog toga bio primoran da vjerujem sam u sebe. Mnogi su me htjeli slomiti ali su me samo učinili jačim. Bilo je i onih koji su me htjeli poniziti, ali sam ja bio pametniji od njih. I kada su svi mislili da je kraj, ja sam nastavio dalje. Svima imam samo jedno reći, a to je da nisam kao ostali ja sam Zlatan Ibrahimović, i tek se zagrijavam", poručio je Ibrahimović svima onima, koji ponekad izgube vjeru u sebe i ono što rade.

Prije Uniteda, Ibrahimović je nosio dres Malmea, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana i PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije