Ibrahimović uvjeren u četvrtfinale

Ibrahimović uvjeren u četvrtfinale

Fudbaler Intera Zlatan Ibrahimović izjavio je da je uvjeren kako će njegov tim eliminisati branioca trofeja u Ligi šampiona, Manchester United.

Inter i United su u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona na stadionu Giuseppe Meaza odigrali bez golova, a revanš se igra 11. marta na Old Traffordu.

"Opušten sam i prepun samopouzdanja. Oni imaju sjajnu ekipu, ali i mi imamo kvalitetan tim i možemo da proći u četvrtfinale", rekao je Ibrahimović za italijanski list Gazeta Delo Sport.

"Neće biti lako, ali ako želimo da osvojimo trofej Lige šampiona moramo da pobjeđujemo u ovakvim utakmicama", dodao je Ibrahimović.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.