Ibrahimović zadovoljan rezultatom

Liga prvaka

Ibrahimović zadovoljan rezultatom

Adnan Beganović

U sinoćnjem remiju Stuttgarta i Barcelone na Mercedes-Benz Areni jedini pogodak za katalonski klub postigao je Zlatan Ibrahimović koji je nakon susreta izjavio da je zadovoljan postignutim rezultatom.

"Napravili smo previše pogrešaka u prvom poluvremenu. Teren nije bio dobar i stalno smo se klizali i padali. Igrati protiv momčadi kao što je Stuttgart uvijek je teško", rekao je za Sky Sport švedski napadač te dodao:

"Međutim, u drugom poluvremenu zaigrali smo puno bolje i nismo griješili. Zabio sam gol koji je jako važan za momčad i 1:1 u gostujućoj utakmici u ovoj fazi takmičenja nije loš rezultat. Gol na strani uvijek je velika prednost uoči revanša."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.