Ibrahimović: Zlatnu loptu dajte Deda Mrazu!

Neiscrpni izvor zanimljivih izjava

Ibrahimović: Zlatnu loptu dajte Deda Mrazu!

Iako je u 2013. igrao zaista u fantastičnoj formi u dresu PSG-a, ali i reprezentacije Švedske sa kojom je eliminisan od Portugala u baražu za Svjetsko prvenstvom, Zlatan Ibrahimović ni ove godine nije među trojicom nominovanih za Zlatnu loptu. 

Ipak, Šveđanin ima originalno rješenje kako bi se razriješila dilema ko treba da bude krunisan za najboljeg fudbalera na svijetu u 2013. godini.

"Svi imaju različito mišljenje. Sigurno je da trojica igrača zaslužuju nagradu, ali je jedino pravedno da je dobije Deda Mraz", ispalio je Ibra u svom stilu.

Ibrahimović se trenutno nalazi u Kataru gdje će Sveci odigrati egzibicioni meč sa Real Madridom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na klupi Reala je upravo bivši trener Svetaca Carlo Ancelotti.

"Ancelotti nas je poveo pobjedničkim putem. Putevi su nam se razdvojili, ali ostali smo u dobrim odnosima. Želim mu svu sreću u Madridu", kazao je Zlatan na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti