Ibrahimoviću dosadile glasine o promjeni trenera

"Svaki dan je neko novi povezan s našom klupom"

Ibrahimoviću dosadile glasine o promjeni trenera

A. Haznadarević

Čini se da su Zlatanu Ibrahimoviću dosadile stalne glasine o dolasku nekog novog trenera na klupu PSG-a, pa je morao prokomentarisati trenutnu situaciju.

"Svaki dan neko novo ime bude povezano sa našom klupom, ali nikada da bude nešto službeno. Ancelotti je još uvijek trener, tako da nema smisla govoriti o drugima. Ja se još uvijek nadam da će ostati", kazao je Ibrahimović, dodavši pritom:

"Sutra je naša posljednja utakmica protiv Lorienta, već smo šampioni, ali ja želim igrati i ostati tako spreman za nacionalni tim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.