Ibraković: Dogovor je postignut, zadovoljni smo transferom

Sportski direktor FK Sarajevo potvrdio transfer Stojčeva

Ibraković: Dogovor je postignut, zadovoljni smo transferom

Midhat Šljivak

Miloš Stojčev novi je igrač Atromitosa.

Ugovor Stojčeva i Atromitosa će stupiti na snagu sutra, čim sjajni veznjak obavi ljekarske preglede, nakon čega će potpisati trogodišnji ugovor s grčkim timom.

Potvrdu da je kompletiran transfer, dao je i sportski direktor Sarajeva, Abdulah Ibraković.

"Dogovor između klubova je postignut i stupa na snagu čim Stojčev obavi ljekarske preglede, koji su zakazani sutra. Postignuti dogovor sa Atromitosom oko obeštećenja je motivirajući za FK Sarajevo, tako da ćemo se i mi radovati njihovim uspjesima u ovoj sezoni i u sezonama koje dolaze", rekao je sportski direktor šampiona države, Abdulah Ibraković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atromitos će tako u narednoj sezoni postati jači za sjajnog 28-godišnje veznjaka, koji je dres Sarajeva nosio prethodnih godinu i po.

Podsjećamo, navijači grčkog prvoligaša pobrali su simpatije bosanskohercegovačke javnosti tako što su istakli transparent NEVER FORGET SREBRENICA na uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Evropske lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.