Ibraković: Husejinović je zanimljiv, ali je Dinamov igrač

Sportski direktor Sarajeva o Husejinovićevom povratku

Ibraković: Husejinović je zanimljiv, ali je Dinamov igrač

Said Husejinović će uskoro biti spreman za povratak na teren nakon duge povrede. Međutim bosanskohercegovački fudbaler će po svemu sudeći na proljeće nositi dres novog kluba. 

Prema pisanju hrvatskih medija Dinamo je spreman da pošalje Husejinovića na posudbu, a navijači Sarajeva nadaju se da je naredna destinacija ofanzivnog veznjaka najveći stadionu u našoj zemlji. Husejinović je bez ikakve sumnje igrač koji je interesantan čelnicima Sarajeva, ali postavlja se pitanje da li bi se ekipa iz Titove 38/b zadovoljila samo posudbom. 

Kontaktirali smo i sportskog direktora Bordo tima, Abdulaha Ibrakovića, koji je istakao da se trenutno radi samo o špekulacijama, te da je na temu Husejinovića moguće razgovarati tek kada njegov status u Maksimiru bude i zvanično poznat. Vrijedi istaći kako su čelnici Sarajeva nedavno posjetili Husejinovića u Zagrebu, a jedna od tema razgovora bio je i njegov eventualni povratak na Koševo. 

"To još uvijek nije zvanična informacija iz NK Dinamo, u pitanju su samo novinarske špekulacije. Onog trenutka kada budemo imali zvaničnu informaciju tada ćemo se i očitovati po pitanju Saida Husejinovića. On je svakako igrač koji je zanimljiv Sarajevu, ali ne smije se zaboraviti da je on igrač Dinama," rekao nam je Ibraković. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.