Ibraković: Možemo i moramo bolje

Čelik pripreme privodi kraju

Ibraković: Možemo i moramo bolje

Adnan Beganović

Fudbaleri Čelika polako privode pripreme za predstojeću sezone kraju. Odigrali su već nekoliko prijateljskih susreta, a u posljednjem su na Bilinom Polju rezultatom 2:1 savladali Rudar.

Nardna utakmica na programu je već sutra, kada će Ibrakovićevi izabranici odmjeriti snage sa niželigašem iz Lukavca.

"Igrači ispunjavaju svoje obaveze na najbolji mogući način i zadovoljan sam njihovim radom na treningu. Nisam baš pretjerano zadovoljan igrom u prijateljskim susretima, ali mislim da tu ima još prostora za napredak i nadam se da će do početka prvenstva to izgledati mnogo bolje", kazao je Abdulah Ibraković za SportSport.ba.

U posljednje vrijeme se sve više priča kako će na Bilino Polje doći još nekoliko pojačanja.

"U kontaktu smo sa nekim igračima. Prije svega  tu mislim na Gadžu i Džafića, sa kojima ćemo sutra obaviti završne razgovore i mislim da bi nam ova dva igrača dobro došla u narednoj sezoni".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti