Ibraković novi trener Čelika

Potpisan ugovor na dvije godine

Ibraković novi trener Čelika

Adnan Beganović

Bivši strateg mostarskog Veleža, Abdulah Ibraković, u naredne će dvije sezone sjediti na klupi zeničkog Čelika.

Dogovor je postignut danas i to u kratkom vremenu, pa će Abdulah Ibraković kroz naredne dvije sezone pokušati vratiti Čelik na staze stare slave.

"Sve smo dogovorili sa Abdulahom Ibrakovićem i mislim da smo njegovim imenovanjem za novog šefa stručnog štaba napravili najbolji potez", rekao je sportski direktor Čelika Nermin Šabić za SportSport, te dodao:

"Ugovor će biti potpisan na dvije godine. U prvoj godini je stil stabilizacija kluba, a ukoliko se ukaže šansa za nešto više, sigurno da ćemo je iskoristiti. U drugoj godini, ukoliko sve bude kako očekujemo, idemo na titulu".

"Sada kada imamo novog trenera krenut ćemo i u realizaciju igračke križaljke. Prvi dio priprema obavit ćemo u Fojnici", zaključio je Šabić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti