Ibraković očekuje susret s malo golova

Sutra na Grbavici gostuje Čelik

Ibraković očekuje susret s malo golova

Adnan Beganović

U okviru 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra će na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Čelik.

Fudbaleri Čelika danas će u Zenici odraditi trening, te će doputovati u Sarajevo gdje će dočekati sutrašnji susret, a šef struke crvno-crnih Abdulah Ibraković očekuje borben susret bez mnogo golova.

"Očekujem borben susret sa malo golova. Momčadi se dobro poznaju, tako da na terenu neće biti velikih iznenađenja, bar  što se tiče taktike", rekao je za SportSport.ba Abdulah Ibraković i dodao:

"Ne mogu računati na Miloševića i njegovo neigranje je veliki hendikep za moju momčad. Danas nakon treninga znaću koji će jedanaest igrača sutra istrčati na teren. Očekujem da oni koji dobiju priliku istu iskoriste, te da daju sve od sebe kako bi obradovali naše vjerne navijače".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.