Ibraković: Pobjeda za navijače

Čelik u finalu Kupa BiH

Ibraković: Pobjeda za navijače

Trener zeničkog čelika Abdulah Ibraković sijao je od sreće nakon utakmice u kojoj je njegova ekipa izborila finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Čelik je remizirao sa Olimpicom na stadionu "Asim Ferhatović Hase" rezultatom 1:1, što je bilo dovoljno za plasman u najmasovnije klupsko takmičenje u Bosni i Hercegovini, gdje će za protivnika imati sarajevski Željezničar.

"Ovaj je revanš pokazao da smo najveći posao ipak odradili u Zenici, kada smo u prvom susretu pobijedili 1:0. Cilj nam je prije revanša bio da u Sarajevu postignemo gol, a to smo i napravili. Imamo veoma dobru ekipu, koja sve bolje igra kako sezona odmiče i mislim da možemo napraviti mnogo. Također bih se zahvalio našim navijačima, kojima poklanjamo pobjedu", rekao je za SportSport.ba Ibraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.