Ibraković: S Veležom u Evropu

Sloboda opet kratkih rukava

Ibraković: S Veležom u Evropu

Adnan Beganović

Iako su iz Slobode po ko zna koji put poželjeli da njihov tim u nastavku sezone s klupe predvodi Abdulah Ibraković i ovaj put će ostati kratkih rukava.

Naime, mladi stručnjak koji je doveo Velež u sami vrh našeg fudbala u razgovoru za SportSport.ba rekao je da je trenutno njegov najveći izazov odvesti Velež u Evropu.

"Istina je da ljudi iz Slobode žele da ja budem taj koji će voditi tuzlanski klub u nastavku sezone, no isto tako je istina da trenutno jedino mislim kako izvesti Velež na evropsku scenu", rekao je za naš portal Abdulah Ibraković i dodao:

"Normalno je da svakom čovjeku godi kada se klubovi raspituju za njega, jer to je znak da se vaš rad cijeni. Sloboda je veliki klub koji ima stanovitih problema iz kojih će se po mom mišljenju uspjeti izvući i ponovo igrati važnu ulogu u bh. fudbalu. Ja sam trener Veleža i vjerujte mi da je privilegija raditi u Mostaru, a iskreno se nadam da ću naboljim navijačima uspjeti ispuniti san, a to je izlazak na evropsku scenu."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.