Ibraković: Šanse su podjednake

Čelik - Slavija

Ibraković: Šanse su podjednake

E. Škorić

Danas je obavljen žrijeb osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a zenički Čelik će prolaz u polufinale kroz dvije utakmice tražiti protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva.


"Sigurno da će biti zanimljivo. Mi ćemo svakako pokušati u ove dvije utakmice protiv Slavije osigurati prolaz u četvrtfinale. Ne može se reći da smo baš imali sreće u žrijebu, obzirom da igramo protiv Slavije koja, doduše, nije stabilna u posljednje vrijeme. Ali, nismo ni mi, tako da će sigurno biti teško. Mislim da su šanse podjednake i da obje ekipe imaju priliku proći dalje", kazao je Ibraković za SportSport.ba, dodavši:

"Ne mislim da je prednost što prvu igramo kod kuće, posebno zbog suđenja u našoj ligi".

Prva utakmica igra se 29. septembra u Zenici, a uzvrat je u Lukavici sedam dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.