Ibraković se nada Salčinoviću i Adiloviću

Čelik od sutra u Fojnici

Ibraković se nada Salčinoviću i Adiloviću

Ekipa Čelika danas će odigrati prvu pripremnu utakmicu sa hrvatskim prvoligašem Slaven Belupom na Kupresu u sklopu priprema za narednu sezonu.

Pred novim trenerom zeničke ekipe Abdulahom Ibrakovićem nalazi se mnogo posla u slaganju i selektiranju ekipe za narednu sezonu.

"Trenutno se nalazimo u fazi konsolidovanja redova i selektiranja ekipe. I ova današnja utakmica biće selektivnog karaktera i svi će igrači dobiti šansu. Želja mi je da protiv jačih ekipa vidim s čim mogu rasposlagati", kaže Ibraković za SportSport.ba.

"Od sutra se selimo u Fojnicu, gdje ćemo početi sa pripremama za narednu sezonu i slaganjem ekipe. Vremena do početka sezone nema još mnogo i potrebno je da se obavi mnogo posla".

U Zenicu je nakon Ibrakovića došlo nekoliko kvalitetnih fudbalera, a očekuje se da do početka sezone na Bilino polje stigne još nekoliko igrača.

"Što se tiče pojačanja, za nas je velika stvar što se u ekipu vratio Phil Jackson, koji će nam biti veliko pojačanje. Također, klub su pojačali Stajić, Brković i Ćović. Sa nama je već neko vrijeme i Fenan Salčinović i ja se nadam da će i on ostati. Također, volio bih kada bi nam se pridružio i Adilović, jer se radi o sjajnom fudbaleru, koji bi nam predstavljao veliko pojačanje", dodao je Ibraković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti