Ibraković: Teško nam ide protiv bunkera
Podrška Ibrakoviću od navijača Čelika

Izjava i pogodak sa Bilinog polja

Ibraković: Teško nam ide protiv bunkera

Adnan Beganović, foto: Elmedin Mehić

Fudbaleri Čelika nastavili su sa dobrim rezultatima. Danas su crveno - crni s minimalnih 1:0 na Bilinom polju svladali Drinu, a trener Čelika Abdulah Ibraković zadovoljan je s pobjedom, ali ne i igrom svojih izabranika.

"Svjesni smo bili da nas ocekuje tezak zadatak s obzirom da je ekipa Drine u jednoj uzlaznoj formi. U drugom poluvremenu smo nekim izmjenama pokušali da dobijemo na brzini, na protoku lopte i u tome smo uspjeli", rekao je strateg Zeničana Abdulah Ibraković i dodao:

"Nisam baš zadovoljan igrom, no najbitnije je da smo i u nešto lošijoj predstavi uspjeli svladati vrlo dobru ekipu Drine. Sa ekipa koje se brane teže izlazimo na kraj, pogotovo kada nemamo raspoloženog pojedinca koji može napraviti višak. Na kraju se želim zahvaliti i našim navijačima koji su nam danas mnogo pomogli."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.