Ibraković: Trebamo svi ostati na okupu

U Čeliku misle na budućnost

Ibraković: Trebamo svi ostati na okupu

Adnan Beganović

Iako još uvijek nije završen jesenji dio sezone, šef stručnog štaba zeničkog Čelika, Abdulah Ibraković, uputio je menadžmentu kluba pismeni prijedlog da se obave razgovori sa Darijom Purićem, Samirom Durom, Adnanom Zahirovićem, Emirom Obućom i Nerminom Jamakom.

Šef stručnog štaba zeničkog Čelika želi da se sa ovim igračima produže ugovori jer oni čine okosnicu tima.

"Moramo razmišljati o budućnosti. Iako je sezona u punom jeku, ništa ne smijemo prepuštati slučaju. Purić, Duro, Obuća, Zahirović i Jamak čine okosnicu našeg tima i bilo bi lijepo kada bi se što prije dogovorili o nastavku saradnje", rekao je Ibraković za SportSport.ba i dodao:

"Ja sam uvjeren da će nabrojani igrači pristati na nove ugovore jer smatram da je i za njih ostanak u Čeliku najbolja opcija. Nakon lošijeg ulaska u sezonu krenuli smo igrati mnogo bolje, a kako vrijeme bude odmicalo i kako se ekipa još više bude upoznavala, tako će i naše igre biti sve sjajnije. Uvjeren sam da ova ekipa ima kapacitet za velike stvari, no za ispunjavanje istih potrebno je da ostane na okupu."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.