Ibraković: Zadovoljan sam igrom

Ibraković: Zadovoljan sam igrom

Čelik lagano ulazi u završnicu predsezonskih priprema, te nakon jučerašnje utakmice sa Bratstvom iz Gračanice ostaje im posljednja provjera pred početak Premijer lige, a to je turnir i Vitezu koji je na rasporedu ovog vikenda.

Šef stručnog štaba Čelika izjavio je kako je zadovoljan igrom svoje ekipe koja je u ovoj utakmici stvorila veliki broj prilika. Ibraković je u ovoj utakmici dao priliku svim igračima, a  svi su imali po poluvrijeme da se dokažu.

''Ovo je za nas bila trening utakmica. U ovoj sedmici nam je udarni ciklus, radimo po dva - tri treninga dnevno. Ono što mene raduje je to da mijenjamo filozofiju igre. Igramo brže i agresivnije, a to je ono što mi želimo'', rekao je Ibraković, te na pitanje da li je zadovoljan pojačanjima odgovorio:

''Pojačanja imaju teren i tamo trebaju da dokažu da li su pojačanja ili nisu. Imena ništa ne znače.''

Ermin Gadžo je samo nakon jednog treninga sa ekipom Čelika dobio priliku da igra od prve minute, te je odmah opravdao povjerenje, bio je strijelac prvog i asistent kod drugog gola.

''Gadžu poznajem dosta dobro, očekujem od njega još bolje da igra, jer znam da on to može.Treba malo brže da igra i poradi na fizičkoj spremi, mislim da on može puno pomoći ekipi'', završio je Ibraković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.