Ibri nedostaje Italija, ali uživa u Barci

Ibri nedostaje Italija, ali uživa u Barci

Edmir Škorić

Barcelonin napadač Zlatan Ibrahimović kazao je kako mu (po)malo nedostaje Italija, no da sada uživa i zabavlja se u Barceloni.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odigrao je pet sezona u Italiji, nosivši dres Juventusa i Intera, no prošlog ljeta stigao je u Barcelonu.

"Zabavljao sam se igrajući u Italiji, koja mi nedostaje. Puno sam naučio u pet sezona koje sam proveo tamo. Imam dobre odnose s Italijom, ali sada sam u Španjolskoj, zabavljam se i uživam u Barceloni", kazao je Ibrahimović, koji je nagrađen za najboljeg stranog igrača Serije A prošle sezone.

'Ibracadabra' je morao odgovoriti na nekoliko pitanja u razgovoru za Corriere Dello Sport, među kojima i ono o razlici između sadašnjeg predsjednika Joana Laporte i bivšeg Massimo Morratija.

"Obojica imaju pobjednički mentalitet i obojica su veoma posebni", dodao je švedski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.