Icardi će biti spreman za meč protiv Atalante

Dobre vijesti za navijače Intera

Icardi će biti spreman za meč protiv Atalante

Dobre vijesti za navijače Intera stižu danas od strane medicinskog osoblja ove ekipe jer oni poručuju da će Mauro Icardi biti spreman za susret protiv Atalante. 

Icardi se povrijedio na utakmici protiv Torina, a zbog povrede će propustiti reprezentativne prijateljske utakmice. Ipak, objavljeno je da povreda nije ozbiljnije prirode i da će on uskoro biti potpuno spreman. 

Inter je bio izložen optužbama da je pretjerao sa težinom povrede Icardija samo kako ga ne bi pustio na reprezentativnu pauzu, ali doktor Nerazzurra, Piero Volpi kaže da to nije istina. 

"To se uvijek spominje u ovim situacijama. Moramo objasniti da, uprkos tome što nije ozbiljnije povrijeđen, Icardi ne bi bio spreman da igra ove sedmice ni za klub. On će vjerovatno tek u utorak početi sa treninzima, a ako se ne bude osjećao najbolje sačekat ćemo još koji dan", rekao je Volpi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, meč između Intera i Atalante igra se 19. novembra od 20.45 sati.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije