Icardi: Nogomet me ne zanima, samo se zabavljam

Argentinac poručuje

Icardi: Nogomet me ne zanima, samo se zabavljam

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi tvrdi da ne zna ništa o nogometu i da se samo voli zabavljati.


Icardi je 2013. godine pojačao Inter, ali je u svađi s navijačima, te se o njemu više piše zbog onoga što radi izvan terena, nego na samom terenu.

“Ovaj sport me zabavlja, nogomet igram i to je to. Ne pratim rezultate ostalih utakmica u Seriji A i ne znam ko je prošao u polufinale Kupa. Oduvijek sam takav. Dok sam bio u akademiji Barcelone, živio sam pored stadiona, ali sam uživao u danima gledajući filmove”, rekao je Icardi.

Icardi obožava brza auta i skup nakit.

“Agent mi to stalno govori. Imam Lamborghini, Hammer… Imam broj telefona od eksperta koji mi uređuje enterijer kako želim. No, ne znam zašto me zovu jednim od loših momaka u nogometu. Nije mi stalo. Nesrenti su ljudi oni koji slušaju druge, ja ih ne slušam i sretan sam”, poručio je Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije