Icardi: Ostajem u Interu do kraja karijere

Ništa od Real Madrida?

Icardi: Ostajem u Interu do kraja karijere

E. Čaušević, foto: EPA

Argentinski napadač Mauro Icardi svojim sjajnim igrama u dresu Intera privukao je interes mnogih evropskih velikana.

U posljednje vrijeme najviše se špekuliše o tome da će Icardi na kraju sezone napustiti Inter i da će svoju karijeru nastaviti u dresu Real Madrida. Međutim, čini se da Argentinac nema namjeru da napušta Meazzu, te da mu je jedina želja da što duže ostane član Intera.

Iako je tek nedavno produžio svoj ugovor s Interom italijanski mediji su otkrili da se već pregovara o novom ugovoru. Icardijev trenutni važi do ljeta 2020. godine, a ukoliko potpiše novi u Interu će ostati tri godine duže. Također, plata će mu znatno biti povećana, te će zarađivati oko sedam miliona eura godišnje.

"Ukoliko me oni sami ne otjeraju ostat ću u Interu do kraja svoje karijere", rekao je Icardi jednom od svojih prijatelja, prenosi La Gazzetta dello Sport.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bananko
Stari muljator, na kraju će se isparit...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi