Icardi prozvao Tonija, Teveza ali i suce u Italiji

Zanimljiva izjava

Icardi prozvao Tonija, Teveza ali i suce u Italiji

Napadač Intera Mauro Icardi izjavio je uoči posljednjeg kola Serije A kako ima veliku želju da postane prvi strijelac italijanskog prvenstva.

"Želimo osvojiti tri boda protiv Empolija jer smo i dalje u borbi za Evropu, a ja imam dodatan motiv da zabijem poneki gol. Želim biti prvi strijelac Serije A", rekao je Icardi, koji ima gol manje od Teveza i Tonija.

"Toni je dvostruko stariji od mene, a Tevez ima veliko međunarodno iskustvo. Ja sam kratko ovdje, a već su mi poništili četiri regularna pogotka ove sezone. Nadam se da mi neće ništa poništiti u nedjelju", oštro je prokomentarisao kontroverzni napadač Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.