Icardi više ne želi proslavljati golove

Provocira navijače

Icardi više ne želi proslavljati golove

Mauro Icardi ove sezone briljira u dresu Intera, što pokazuje i statistika da je u 22 odigrana meča postigao 13 golova.

Ipak, argentinski fudbaler svoje pogotke više ne želi proslavljati, a tu odluku donio je zajedno sa osobom koja se brine o njegovoj karijeri. 

"Odlučio sam tako, zajedno sa svojim menadžerom. Vidjet ćemo dokle će to trajati", kazao je Icardi, te se osvrnuo na priče koje ga povezuju sa Chelseajem.

"Još uvijek ne znam da li ću produžiti ugovor sa Interom. Menadžer mi kaže kako pregovori dobro idu. Što ako me zove Mourinho? Sigurno će se obratiti sporstkom direktoru Ausiliju, tako funkcioniraju stvari", riječi su Icardija. 

Inače, Icardiju ugovor sa Interom ističe 2018. godine, a engleski klubovi za njegove usluge spremni su izdvojiti 30 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.