Icardi zamijenio Messija

Za posljednje dvije utakmice kvalifikacija

Icardi zamijenio Messija

Edmir Škorić

Napadač Intera Mauro Icardi našao se na spisku argentinskog selektora za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na SP.

Argentina je osigurala svoje učešće u Brazilu sljedećeg ljeta, pa su susreti s Peruom i Urugvajom potpuno nevažni. 

U njima neće nastupiti najbolji nogometaš današnjice, Lionel Messi, koji se povrijedio u pobjedi Barcelone u gostima kod Almerije (2:0) u vikendu iza nas. Njega će mijenjati Interov napadač Icardi, 20-godišnjak koji je produkt Barcine škole nogometa.

Icardi je u ovoj sezoni nastupio na četiri susreta Serije A, te je dvostruki strijelac. Uglavnom je "džoker", ali i momak kojeg čeka velika nogometna karijera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti