Ide li Šehić iz Erzurumspora? Oglasio se i trener

Bh. golmana želi Bešiktaš

Ide li Šehić iz Erzurumspora? Oglasio se i trener

Posljednjih dana u turskim medijima mnogo se piše o našem Ibrahimu Šehiću.

Golmanu reprezentacije BiH ističe ugovor sa drugoligašem Erzurumsporom, a sjajne partije koje je dosad pružao, očekivano, privukle su interesovanje nekoliko klubova.

Ponude su poslali Antalyaspor, zatim Denizlispor, a na radaru Šehića ima i turski velikan Bešiktaš čiji ga je pomoćni trener Cagdas Atan već kontaktirao i raspitivao se o mogućnosti da dođe u Istanbul.

Na takve medijske napise sada je reagovao i trener Erzurumspora Mehmet Ozdilek.

"Šehić je veoma važan igrač za nas, reprezentativac je, a uz to talentovan i karakteran. Za mene je jedan od pet najboljih golmana u Turskoj. Naravno, i do mene su došle priče o interesu Bešiktaša. Sada je najbitnije da sezonu okončamo na pravi način, fokus je na tome, a kada se završi onda ćemo sjesti i razgovarati o budućnosti. Potreban nam je 'pravi' Šehić u narednim sedmicama", rekao je Ozdilek.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Šehiću ugovor sa Erzurumsporom važi do kraja aktuelne sezone, a s obzirom na interesovanje brojnih klubova, teško je očekivati da će ga produžiti.

Vrijedi istaknuti da je Šehić i kapiten Erzurumspora.

Top Komentari

Penderinos
Daj meni priliku da mu opucam penal prima ga kroz noge
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi