Idealno mjesto za gledanje utakmica

“Champions planet” u srijedu: Liverpool – Chelsea

Idealno mjesto za gledanje utakmica

M. Skaka

Sudar dva engleska giganta, Liverpoola i Chelsea gledajte u idealnim uslovima u sarajevskom “Domu mladih”, uživajte u pravoj fudbalskoj atmosferi i budite jedan od sretnika koji će otputovati u Rim na finale Lige šampiona.

Svoje mjesto u “domu mladih” na susretu Liverpool – Chelsea rezervišite putem e-maila: [email protected] ili jednostavno prošetajte Sarajevo i svratite na “planet šampiona”.  Uz vrhunski fudbal i savršen ugođaj, učestvujte u nizu pratećih sadržaja, stonom fudbalu, turniru u PlayStation PES-u, te osvojite vrijedne nagrade.

Rim sve bliže

Uskoro dolazi i finale Lige šampiona, a i u srijedu, u “Domu mladih” možete učestvovati u nagradnoj igri koja vas može smjestiti u udobnu ložu finalnog susreta u Rimu. Sve što trebate uraditi, jeste naručiti Heineken, zalijepiti nagradni kupon, tačno prognozirati rezultat utakmice i imate šansu da budete sretnik koji će besplatno odletjeti u Rim i gledati fudbalski spektakl godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.