Igman želi prvi trijumf protiv Jedinstva

Jedan od derbija drugog kola 1.lige FBiH igra se u Konjicu

Igman želi prvi trijumf protiv Jedinstva

Hrabra igra Igmana iz Konjica ipak na kraju nije krunisana bodom iz Lukavca, mada su Konjičani prema prikazanom mogli i do pozitivnog rezultata na otvaranju sezone.

Do utješnog pogotka stigli su u finišu utakmice. “Možda smo sa previše respekta ušli u meč što je rezultiralo ranim vodstvom Radničkog. Kasnije smo zaigrali mnogo bolje, bili smo nadomak izjednačenju, ali smo propustili nekoliko zrelih prilika što je domaćin kaznio i uduplao vodstvo. Do kraja smo tek uspjeli smanjiti rezultat,” kaže Adis Obad trener Igmana.

Konjičani će u drugom kolu ugostiti tim Jedinstva. Izabranici Mehmeda Janjoša u novu sezonu ušli su domaćom pobjedom nad Gradinom.

“Jedinstvo je pretendent na sami vrh, dok je naš cilj opstanak u društvu prvoligaša. Bez obzira na to, naša je želja trijumf i prva tri boda u novoj sezoni. Igramo na domaćem terenu i sa mnogo optimizma dočekujemo ovaj meč. Nadam se da ćemo uspjeti,” dodao je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.