Igor Aničić dolazi na Tušanj

Iskusni napadač se vraća u Premijer ligu

Igor Aničić dolazi na Tušanj

Nekadašnji igrač trebinjskog Leotara i mostarskog Zrinjskog, te Čukaričkog i Hajduka iz Kule, 25- godišnji Igor Aničić, dolazi na Tušanj i veoma je blizu ostanka u taboru tuzlanske Slobode. 

Ovaj igrač je u februaru sporazumnu raskinuo ugovor sa Zrinjskim, a posljednji angažman je imao u kazahstanskoj Astani. 

U Premijer ligi BiH odigrao je 51 utakmicu i postigao 14 golova, dok je u Superligi Srbije odigrao 12 utakmica.

Prije njegovog dolaska rukovodstvo kluba dogovorilo je saradnju sa Semirom Bajraktarevićem (Čelik), stigao je Muhamed Mujić (Budućnost), a veoma blizu ostanka su Igor Radovanović i Darko Mitrović (Slavija). 

Također, tu su golman Kenan Pirić, povratnik Adin Džafić, Adnan Šećerović (Roda), Elvis Sarić (Inter Zaprešić), a prije nekoliko dana na probu su stigli i Emrah Hasanhodžić, Emilko Janković, Marko Lukić i Irfan Šahman. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.