Igor Jović nahvalio FK Borac, ali poručuje: "Vjerujemo u sebe"

NK Čelik sutra protiv Banjalučana

Igor Jović nahvalio FK Borac, ali poručuje: "Vjerujemo u sebe"

E. Škorić

Čelik će prvi dio sezone okončati domaćim susretom s ekipom Borca, te gostovanjem u Kaknju.

Nakon slabe utakmice u Tuzli, Zeničane čeka težak meč sa zaista dobrom ekipom Borca. O toj utakmici je danas govorio pomoćni trener Čelika Igor Jović.

"U goste nam dolazi Borac koji je vrlo kvalitetan. Po rezultatima i igrama možda trenutno i vodeća ekipa u Premijer ligi. Imaju pojedince koji mogu jednim potezom da riješe utakmicu. Spremamo se za to. Imamo dosta informacija o Borcu. Znamo i odakle nam prati opasnost, ali s druge strane, vjerujemo u nas. Želimo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima za kraj prvog dijela sezone", rekao je Jović, dodavši:

"Svi igrači su spremni, svi su dobro trenirali".

Kako objasniti prošlosedmično izdanje protiv FK Tuzla City?

"Ne bih se vraćao na tu utakmicu protiv Tuzle, sada bih se posvetio Borcu. Internom analizom smo riješili dobre i loše strane na toj utakmici. Dešavaju se i te stvari. I sva dešavanja su utjecala malo na našu igru. No, to je ispričana priča, sada nam je Borac najbitniji meč. Nadam se da ćemo uz dobar pristup osvojiti tri boda", dodao je trener Čelika.

Hoće li biti promjena u timu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To ne mogu reći, mogu samo da vam kažem da razmišljam u svim pravcima. Vidjet ćemo po protivniku. U kombinaciji su svi, tako da ćemo do samog meča vidjeti kako ćemo izaći protiv Borca".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi