Igor Marković novi golman Radnika iz Bijeljine

Potvrda transfera

Igor Marković novi golman Radnika iz Bijeljine · Zvanično

Igor Marković je od danas i zvanično novi član Radnika iz Bijeljine. 

Kao što je SportSport.ba jutros i najavio, Marković je pregovarao sa Radnikom i na kraju je došlo do dogovora. Radi se o mladom i perspektivnom golmanu i doskorašnjem članu tuzlanske Slobode u kojoj je proveo četiri mjeseca. U karijeri Marković je pored Slobode branio za omladinske selekcije beogradskog Partizana, a nastupao je također za kadetsku i juniorsku selekciju reprezentacije BiH.

"Zaista sam sretan što sam došao u Radnik jer znam da je klub u usponu što govore rezultati koje je postigao tokom poslednje tri godine. Znam da su ispred mene dva kvalitetna golmana, Mladen Lučić i Samed Hodžić, ali konkurencija je svugdje jaka a na meni je da se kroz kvalitetan rad dokažem", rekao je mladi čuvar mreže Radnika Igor Marković.

Svemu dodajmo da je Marković u jednom trenutku čak bio i na probi u njemačkom Wolfsburgu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi