Igor Žuržinov oporavio se od koronavirusa

Posljednji testovi negativni

Igor Žuržinov oporavio se od koronavirusa

Bivši nogometaš Slavije, Zrinjskog i Borca Igor Žuržinov uspješno se oporavio od koronavirusa.

38-godišnjak iz Pančeva obolio je od COVID-19 virusa prije nešto više od tri tjedna. Žuržinov, koji je najbolje partije u našoj zemlji pružao u dresu mostarskog Zrinjskog i kojeg tamošnja publika publika pamti po velikoj borbenosti nakon 23 dana se oporavio, a danas je za  potvrdio kako je koronavirus njegova prošlost.

"Tako je, srećom i drugi test koji sam radio u posljednja tri dana je negativan, pa mogu reći da sam se uspješno oporavio. Još jednom bih ponovio da se ne radi o bezazlenoj stvari i apelirao bih na ljude da budu oprezni" - kazao je Žuržinov. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi