Igora Radovanovića muči koljeno

Sloboda se sprema za Olimpic

Igora Radovanovića muči koljeno

Nakon što je u derbiju sa zeničkim Čelikom postigao pobjedonosni gol, Igor Radovanović je u 70. minuti utakmice zamijenjen zbog povrede koljena. 

U sedmicu pred novu premijerligašku utakmicu sa Olimpicom Radovanović trenira smanjenim intenzitetom, ali bi trebao biti spreman za duel na Otoci.

"Treniramo na stadionu u Slavinovićima, jer se stadion Tušanj priprema za utakmicu reprezentacije BiH. Izuzev povrede Radovanovića nemamo drugih problema i pripreme za Olimpic protiču u najboljem redu", kaže Denis Sadiković, čiji tim ima stopostotni učinak u prva dva kola. 

Za duel s Olimpicom u konkurenciji je i Emilko Janković, igrač sredine terena, koji je svojevremeno igrao za Borac iz Banja Luke. Na radnu dozvolu i dalje čekaju napadač Aničić i stoper Lukić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.