Igrač koji je izbačen iz reprezentacije zbog golih fotografija novi saigrač bivšeg veznjaka Želje

Warda stigao u Larisu

Igrač koji je izbačen iz reprezentacije zbog golih fotografija novi saigrač bivšeg veznjaka Želje

Endin Čaušević

Prije dva mjeseca veliki skandal potresao je reprezentaciju Egipta, a u centru pažnje našao se Amr Warda koji je uz Mohameda Salaha vjerovatno najbolji igrač ovog tima.

Skandal se desio na početku Afričkog kupa nacija kada je objavljeno da je Warda svoje gole fotografije slao djevojkama koje je pokušao zavesti. No, nije ni slutio da će ove fotografije biti objavljene na društvenim mrežama što je napravilo pravi haos u egipatskog javnosti.

Warda je putem Instagrama slao fotografije djevojkama i pozivao ih u svoju hotelsku sobu. Jedna od njih objavila je da je Warda bio itekako agresivan kada bi ga odbila. Nakon što su slike objavljene u javnosti egipatski selektor ga je odmah izbacio iz ekipe.

Ovaj 25-godišnji fudbaler očito nije baš poželjan ni u klubu u kojem je igrao, a to je PAOK. Naime, čelnici grčkog kluba odlučili su da ga pošalju na jednogodišnju pousdbu i to u AE Larisu.

Zanimljivo da u ovom klubu igra bh. fudbaler Adnan Šećerović kao i nekadašnji igrač Zrinjskog, Miloš Filipović. Sigurno je da će Warda za njihov tim biti veliko pojačanje, ali najbitnije je ovog klubu da ga pokušaju "spasiti" od skandala koje često pravi.

Top Komentari

srcerukelopata
Jadva sam razabr'o ko je kome saigrač. Naslov je za ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti