Igrač manje pada u drugi plan kada dvojica majstora uzmu stvari u svoje ruke
Screenshot

Bayern stigao do preokreta

Igrač manje pada u drugi plan kada dvojica majstora uzmu stvari u svoje ruke

Ništa nije izgledalo dobro za Bayern nakon prvih 45 minuta četvrtfinalne utakmice Kupa Njemačke na Allianz Areni.

Bayern je poveo u 12. minuti preko Goretzke, ali je u 15. ostao sa igračem manje jer je Sule zaradio isključenje.

Drugoligaš Heidenheim je u 26. preko Glatzela stigao do poravnanja, a u 39. minuti je Schnatterer pogodio za preokret i vodstvo gostiju od 1:2.

Ipak, Kovač na poluvremenu u igru ubacuje Lewandowskog i Comana, a Poljak već u 53. minuti sjajno asistira Mulleru koji lijepo, iz okreta, pogađa za 2:2.

Samo tri minute kasnije Bayern stiže do preokreta. Ovaj put su glavni akteri gola za 2:2 zamijenili uloge, pa je Muller asistirao, a Lewandowski pogodio za 3:2.

Bayern je preko Gnabryja u 65. minuti stigao i do četvrtog gola...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi