Igrač SAD-a je sinoć postigao najsretniji gol u svojoj karijeri
Arriola je uz dosta sreće postigao gol

Čak su se i navijači na tribinama dobro nasmijali

Igrač SAD-a je sinoć postigao najsretniji gol u svojoj karijeri

S. Pašalić

Reprezentacija SAD-a je sinoć odigrala svoju prvu utakmicu na Gold Cupu protiv Gvajane i upisala visoku pobjedu rezultatom 4:0.

SAD je bio ogromni favorit u ovoj utakmici, a do vodstva je stigao u 28. minuti kada je McKennie sjajno asistirao za Arriolu koji je zabio gol za 1:0.

U 51. minuti SAD stiže i do drugog gola, a strijelac je bio Boyd koji je sjajnim udarcem pogodio suprotan ugao gola golmana Gvajane.

Samo četiri minute kasnije bilo je 3:0 Arriolo sve dobro uradio i šutirao po golu, lopta je pogodila u glavu igrača Gvajane, a zatim je pogodila Zardesa u glavu i završila u mreži.

Konačni rezultat je postavio Boyd koji je u 81. minuti sa vrha šesneasterca sjajno pogodio za 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti