Igrač Seville Courtouisa u tunelu nazvao žirafom

Ništa zlonamjerno

Igrač Seville Courtouisa u tunelu nazvao žirafom

E. Škorić

Prije početka utakmice Real Madrid - Sevilla došlo je do zanimljive situacije.

Sergio Reguilon, igrač Reala na posudbi u Sevilli, imao je priliku da se druži sa svojim donedavnim saigračima i prijateljima.

Obratio se najprije Courtouisu, ali je belgijskog golmana par puta nazvao "žirafo", no očito je sve bila samo šala i jasno se i na snimku vidi da se radi o dvojici prijatelja.

Pozdravili su se, malo pročavrljali, a na kraju je Courtois bio zadovoljniji jer je njegov Real slavio s 2:1 uz dva gola Casemira i tako se vratio na vrh ligaške tabele.

Reguilon calling Courtois "Giraffe" in the tunnel from r/realmadrid
Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi