Igrač Sunderlanda na ispitivanju u policiji

Igrač Sunderlanda na ispitivanju u policiji

E. Škorić

Odbrambenog nogometaša Sunderlanda Titusa Bramblea u ranim jutarnjim satima u srijedu privela je policija zbog više navoda o seksualnom zlostavljanju i posjedovanju droge.

Bramble je priveden u ranim jutarnjim satima u srijedu,  u blizini Yarma u Teesideu. Pušten je iz policijske postaje u Middlesbroughu tek iza 18 sati. Dakle, 15 sati proveo je na ispitivanju o navodima da je seksualno zlostavljao te da je koristio drogu.

"Obzirom da je policijska istraga u tijeku, trenutno ne možemo nešto više komentirati ovaj slučaj", kazao je glasnogovornik Sunderlanda.

Bramble će sasvim sigurno propustiti subotnju prvenstvenu utakmicu s West Bromwichom, što znači da će zaigrati Michael Turner, koji zbog povrede nije igrao od aprila. Inače, Bramble će se sastati sa Sunderlandovim menadžerom Steve Bruceom i predsjednikom Niall Quinnom kako bi se što prije razriješio ovaj slučaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije