Igrači AEK-a spašavali živu glavu

Igrači AEK-a spašavali živu glavu

U sinoć odigranom susretu polufinala fudbalskog Kupa Grčke AEK je u gostima sa minimalnih 1:0 savladao domaći PAOK u susretu u kojem je sudija morao odsvirati kraj prije kraja.

Naime, AEK, u čijem sastavu nije bilo nedovoljno oporavljenog Sanela Jahića, došao je u prednost od 1:0 golom Dellasa u 48. minuti susreta.

S obzirom da je prvi meč u Atini završen bez golova, 0:0, AEK je bio na pragu prolaska u finale, s čim se nikako nisu mogli pomiriti navijači PAOK-a, koji su minutu prije kraja utakmice odlučili na svoj način pokazati gostima iz Atine kakva je "dobrodošlica" u Solunu.

Najekstremniji navijači solunske ekipe provalili su u teren, te fizički napali novinarske ekipe i policiju, te je došlo do strašnih sukoba.

Donosimo vam najzanimljivije snimke sa sinoćnje utakmice, koju ste mogli direktno gledati na KANALU 1, uz komentar najboljeg sportskog komentatora u Bosni i Hercegovini, Marjana Mijajlovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.