Igrači Arsenala tražili dodatne treninge

Arteta i društvo žele dodatne treninge

Igrači Arsenala tražili dodatne treninge

Igrači Arsenala tražili su dodatne treninge od Arsene Wengera kako bi što prije vratili pravu formu, rekao je Mikel Arteta. 

Arsenal u narednom kolu na svom terenu čeka najprijatnije iznenađene WBA. Međutim i gosti se nalaze u maloj krizi nako dva vezana poraza. "Navijači su povrijeđeni, uzrujani, a isto tako se osjećamo i mi igrači. Ljuti smo. Mislim da je to dobra stvar jer znači da nam je stalo. Znamo šta trebamo uraditi," rekao je Arteta. 

 

"Gledam u igrače i vidim njihovo razočarenje, njihovu bol. Žele da isprave stvari. Imate igrača koji zahtjevaju i žele dodatne treninge. Svi žele da rade više kako bi popravili stanje," rekao je Mikel Arteta. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.