Igrači Barcelone ne smiju gledati Nadala
Nadal na utakmici Liverpool - Real Madrid

Igrači Barcelone ne smiju gledati Nadala

Trener Barcelone Joseph Guardiola donio je, u najmanju ruku, čudnu odluku kada je svojim igračima zabranio da gledaju tenisera Rafaela Nadala.

U Barceloni se održava ATP turnir, na kojem učestvuje i prvi reket svijeta Španac Rafael Nadal, ali je trener katalonske ekipe izdao naredbu kojom se zabranjuje igračima Barce na tom turniru i prisustvuju.

Guardiola smatra da je bolje da se njegovi fudbaleri koncentrišu na igru svoje ekipe, nego da rasipaju energiju navijajući za Nadala, koji je, usput rečeno, vatreni navijač Reala iz Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.