Igrači bh. niželigaša prije utakmice poželjeli dobrodošlicu Daliji Džeko

Igrači bh. niželigaša prije utakmice poželjeli dobrodošlicu Daliji Džeko

E. Škorić

Iz Nogometnog kluba Sloga Bikodže danas su poželjeli dobrodošlicu Daliji Džeko.

Prije dva dana je Edin Džeko po treći put postao otac, a njegova supruga Amra rodila mu je kćerku kojoj su dali ime Dalia.

“Dobrodošla na svijet naš mali cvijetu”, napisao je Džeko na svom zvaničnom Instagram profilu, pa su uslijedile hiljade čestitki sa svih strana.

Iz bh. niželigaša NK Sloga Bikodže odlučili su prije domaće utakmice sa ekipom Mosorovac na poseban način zaželiti doborodošlicu "maloj zmajici".

[facebook]https://www.facebook.com/181603498543801/photos/a.797509993619812/3190233981014056/[/facebook]

Promo

Top Komentari

Najveca budalastina ili seljakluk koju sam ikada vidio dokle su pali neki nogometni timovi, eto sada oni ocekuju poslat ce im Dzeko pomoc u sportskoj opremi barem u vrijednosti 200 hiljada KM-a.
1 2
BOSNA70
NK " SLOGA " postoji 70 godina.!! El hamdulillah Nikada nije istupila iz takmičenja.Finansira se od svog mjesta,dobrih mještana Bikodža. Dobri ljudi,domaćini. Volimo te Bosno i Hercegovino❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi